Träffade en på planet hit till Phuket (Från BKK) som jag började snacka med. Han har bott här i Phuket i många år och vi bytte kontaktuppgifter. På förmiddagen ringde han mig och det slumpade sig att vi var 50 meter från varandra så vi möttes upp och har under dagen varit runt i Phuket en del, kollat på ett vattenfall, åkt paramotor (flugit) och ätit god mat som hans fru tillagade samt hunnit gå på en bar och ta en öl. Riktigt bra dag 🙂

Även om jag redan vet en hel del om hur det är här i Thailand på vissa av turistorternas barer så blev jag lite förvånad över hela situationen när vi tog en öl på ett ställe han jag träffade på planet brukar gå till. Jag är så nyfiken så ville gärna se med egna ögon även om det är väldigt tråkigt för tjejerna som jobbar i såna barer. Fick nackmassage där, en försökte ta på mig så jag visade att jag inte ville. Jag hade lite ont i ryggen (sov konstigt förra natten) och tog en ryggmassage (kostar ca 30kr i Thailand) och blev tillfrågad om jag ville ha en vanlig massage eller en “speciell” massage. På vägen hem då jag åkte med en kompis till han jag träffade på flyget så frågade hon om jag var ensam och att hon kunde följa med upp till rummet. Inte direkt som att vara ute och ta en öl på en pub i Umeå. Inte heller något ställe jag vill besöka igen..

Var ute en heldag på båt och gjorde tre dyk på ca 1 timme vardera.

Filmklipp från tidigare: