Haft någon sämre dag nu då jag fått “Bali-mage” = lös i magen. Blev även stucken av en geting på handen. Men det är mindre problem och jag mår gott på Bali ändå 🙂 Det har varit ett par lugna dagar med en del strandhäng, massage, pool och inga speciella saker. Innan jag blev sjuk var jag iväg till en vulkan men inte till toppen då det inte gick att köra dit och var svårt att gå upp dit.

Har nu testat på något riktigt roligt!! Flyga bakom en vattenskoter. Måste testas 🙂 Var svårt, eller att bara ta sig upp i luften rakt upp gick bra. Balansera uppe i luften lärde man sig snabbt. Men att göra mycket mer än så kräver mer träning. Jag kunde svänga saaakta och ta mig framåt med, men föll när jag försökte göra det snabbt.

Nu sista två dagarna här har jag träffat en via CS som var riktigt trevlig. Synd att jag inte träffade honom tidigare, nu hann vi bara med en middag och att snacka en stund. Även umgåtts mer med två jag träffade tidigare via Travbuddy och fick en middag på hotellet där en av dem jobbar. Jag kan bo två veckor på nuvarande hotellet med frukost och allt för mindre pengar än en natt på hotellet där ^^ Men det var riktigt fint, och gott!

Jag var och dök tidigare i ett vrak men då jag inte kunde ta bilder själv numera under vattnet så har jag lånat bilderna från google. Riktigt häftigt att simma runt i ett vrak 🙂 Det var även täckt av koraller på de flesta delar då det är så pass gammalt.

I deras gåva som de lägger ut på gatan eller vid statyer enligt deras tro så kunde det ligga rökelse, blommor, ris, mat men även cigaretter vilket jag blev lite förvånad över.

Bilden på en liten bio var lite kul att testa. “5d” bio. Stolarna kunde röra sig till filmen och när det regnade fick man vatten på sig och fläktar blåste när det passade till filmen. Däremot bara en ca 5 minuter lång film.