Sista dagarna spenderades i Bangkok och närområdet. Jag passade på att köpa en del saker med mig hem då det är så billigt här. Vi var även iväg en dag till gamla huvudstaden (Ayutthaya) där många gamla tempel finns. Då de var så pass gamla var stilen och skicket annorlunda än dem jag sett tidigare här i Thailand. Då huvudreligionen i Thailand är Buddhism finns förstås många statyer av Buddha. Jag har sett en del stora tidigare, men de som fanns här var störst hittills. Riktigt stora!

Vi var på en uppvisning, Indiandans med en stor eldshow (man fick däremot ej fota). Hann inte med allt för mycket sista dagarna, utan blev mest lugnt bara. Vi har ätit gott och umgåtts en del med en av Aums kompisar (Bee) här i Bangkok. De båda har väldigt fullt upp just nu med både praktik och uppsatsskrivning så jag har även varit själv en del.

Sen så har vi träffat en som Aum undervisat lite tidigare privat (Alissa, lilla tjejen på sjukhusbilden), och nu är vän med hennes familj. Hennes föräldrar är riktigt trevliga och kan flytande Engelska så det var kul både att träffa Alissa, som Aum pratat om en hel del, samt hennes föräldrar ett par gånger.

Jag gillar verkligen den här stilen (långresa) då man har tid att göra avstickare och ändra resplanen eftersom. Så jag hoppas på att kunna göra om detta om ett par år då detta verkligen varit en enormt rolig samt lärorik upplevelse! Men.. det är ändå riktigt skönt att komma hem igen. Träffa alla vänner igen, familjen, och bara ha min vanliga vardag igen för en stund. Folk kollade däremot lite på mig på flygplatsen i Umeå när jag kom barfota i sandaler och i shorts ^^